Rubriek: Post

Over gratis werken en bier

Over gratis werken en bier

Als free­lancer moet ik vaak aan geld denken. Niet omdat ik dat graag doe, maar omdat het niet anders kan. Als ik geen geld verdien, kan ik niet eten. En als ik niet kan eten (zoals boter­hammen met pin­dakaas, chilisaus…

Zjalando!

Zja­lando!

Ik kreeg een mailtje van ene Emiel Note­proot*, manager bij onli­ne­mar­ke­ting­bureau AKM3 GmbH in Berlijn. Ik vind AKM3 GmbH als naam voor een onli­ne­mar­ke­ting­bureau een mooi geval­letje van missing the point, doch dit ter­zijde. Emiel polste naar mijn inte­resse voor…

Mijn vriend Kennedy Mobutu

Her­innert u zich deze nog?

Maar net op het moment dat Kennedy dacht dat de wereld hem nu wel ver­geten zou zijn, gooiden Radio 1‑presentatoren Peeters en Pichal een kar­re­vracht roet in het eten door hem onver­bloemd in de vlaamse ether te gooien.

Ongelooflijk

Flauw maar ongelooflijk

Dat dacht ook Pro­fessor Eme­ritus M.Y. Ver­haegen, de bejaarde en bekrompen hoog­leraar taal­kunde in mijn achterhoofd.

Ontlichting

Ont­lichting

Heeft u ook zo de buik vol van al die over­dadige en sma­keloze kerst­ver­sie­ringen? Dankzij het Eerste Een­voudig Ini­ti­atief van het Esthe­tisch Instituut (EI), kan u een ver­schil maken!

Tamara wordt 18

Maar ik dank dat ik haar gewoon een lekkere cocktail ga geven en dan zal zze wel content zijn. Mijn broer zei dat hij in haar brie­venbus gaat pissen (maar dat was maar om te lachen hoor!!)

Te laat voor Tom

Nu is het zo dat mijn zus Miranda een erg grote fan is van tom cruise maar zij is van op heel jonge leeftijd doofstom geworden…

Mijn vriend Kennedy Mobutu

Mijn vriend Kennedy Mobutu

Iedereen krijgt wel eens een mail in de inbox van één of andere afstam­meling of weduwe van één of andere afri­kaanse rijke stinkerd die dringend één of ander gie-gan-ties bedrag via een europese rekening wil doors­jassen om allerlei taksen of belas­tingen te ontduiken.

Everyone’s a winer baby

Ter infor­matie, deze mails worden niet beant­woord door een redac­tielid, maar door een persoon die hiermee full-time bezig is.

Benny

Het is me de laatste tijd opge­vallen dat de bank­au­to­maten van KBC uit­gerust zijn met een vro­lijke en ver­strooiende ani­matie in de vorm van een levende bank­kaart – lachend gezichtje, armpjes en beentjes – die de gebruiker bege­leidt tijdens murale transacties.