• Wannes Daemen

Kadaster

Bon. Ik sta op 10 mei eerst­ko­mende op het podium van De Comedy Harem te Gent. Naar aloude gewoonte is het voor­lopig nog een raadsel wat ik daar precies zal doen. Ik beloof hoe dan ook dat er min­stens twee zinnen op kadaster zullen rijmen, en dat ik al mijn kleren zal aanhouden.

Wat is De Comedy Harem? Dat weet ik ook niet precies, maar als het harem-gedeelte van de omschrijving klopt, dan belooft het een zwoele avond te worden. Er komen trouwens nog een hele hoop andere artiesten, want ik ga natuurlijk geen anderhalf uur in mijn eentje op kadaster staan rijmen. Via deze link vindt ge alle info, en kunt ge ook gelijk laten weten of ge komt. Want zo gaat dat op Facebook, daar kunt ge tegen­woordig alles laten weten.

Ook even een kleine tik op de vingers van de orga­ni­sa­toren, die mij onge­vraagd als slampoëet omschrijven. Niet dat het veel uit­maakt, maar dat moet natuurlijk spam­poëet zijn. Doch dit vol­strekt ter­zijde. Kijk daar, een quiz­master met een sound­blaster op een driemaster.

Kadaster! (Foto © Fiëbre)

Kadaster! (Foto © Fiëbre)

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *