• Wannes Daemen

Help Wout de zomer door

Dit berichtje belandde in mijn mailbox:

Hoi
Ik ben wout en op zoek naar een lief
Kunnen jullie me aub tips geve om een mooie meid te versieren
Groet Wout

De bood­schap is dui­delijk, me dunkt.
Graag uw tips voor Wout in het reactiedinges.
Want de zomer is te warm om zonder mooie meid te zitten.

21 reacties

 1. babettes feest schreef:

  1.lelijke meisjes ook mooi vinden
  2.je niet afvragen hoe je aan een meisje geraakt
  3.je laten versieren

 2. Moosability schreef:

  De ultieme tip die ik ken via stu bru :
  kijk die sexy meid in de ogen, zeg iets vrien­de­lijks en raak haar onder­tussen aan (een heel lichte streling over haar arm, of de hand vastnemen)
  ze valt in je armen, zeker weten.

 3. eF-eM schreef:

  zoals elke Maanzand bezoeker inmiddels al weet is dat het uiterlijk een crui­ciale rol speelt in het warmtespel.
  een foto van Wout lijkt me onont­beerlijk om een eerlijk advies te geven.
  op met die foto!

 4. esther schreef:

  Als Wout iets beter leert spellen ( ja sorry Wout, maar op zoiets als ‘geve’ knapt deze mooie meid al af- oh, en ook omdat ze getrouwd is ;)) gaat het vast lukken.
  Ik ben allang blij dat Wout op zoek is naar gewoon een ‘mooie’ meid en niet een ‘spontane’- het meest over­rated woord van het afge­lopen decennium.

 5. freaq schreef:

  spontane meiden smijten meteen hun kleren af, vandaar. Ik zou beginnen met de ope­ningszin ‘ik ben wout en niét op zoek naar een lief’. Playing hard to get always does the trick.

 6. Carmen schreef:

  Buiten komen wil ook al eens helpen.

 7. tomasz schreef:

  een met lief­desgal over­goten lief­des­brief van Yuri kan al won­deren doen, me dunkt.

  en blokjes dragen, dat helpt ook serieus, geloof ik.

  of een aard­bei­en­taart geven en dan een slag­roombus boven­halen en zeggen dat die die­zelfde dag leeg­ge­spoten moet zijn.

  een sappige, kleine, eerder ronde peer schillen, in stukjes snijden, in een potje stoppen. dat potje dan af en toe opendoen om een stukje peer te eten. zeer succesvol.

  na de aard­bei­en­taart, de slagroom en de peer vragen of ze wil zoenen, en sug­ge­reren dat de restjes van tussen de blokjes mogen gekuisd worden.

 8. veerle schreef:

  Vooral NIET zoeken, zou ik zeggen.

 9. Heer Wout,
  Ik ben het eens met Vrouwe Babette. Als een van mijn collega’s een opmerking maakt over hoe lelijk een bepaald meisje wel niet is, dan zeg ik altijd: “Elle est peut-être bien gentille…”
  Neem er U eentje dat niet bepaald bloedmooi is: ze zal heel haar leven bij U blijven.
  Met vrien­de­lijke groeten,
  De Drs.

 10. Rutger schreef:

  Eh, eh, eh…

  Zelf ook lief zijn?

 11. Onbegonnen Werk schreef:

  Koop het boek ‘The Lay­guide’ van Tony Clink en lees het van voor naar achter. Meermaals.

  http://www.bestwebbuys.com/The_Layguide-ISBN_9780806526027.html?isrc=b‑search

 12. Alexander schreef:

  Je kan jezelf ook vooraf afvragen of je het wel strikt nood­za­kelijk acht een meisje met je eigen per­soontje lastig te vallen. Als het ant­woord daarop ja is dan ben je al heel ver.

 13. urbain alpain schreef:

  Beste Wout, mijn advies is simpel. Dompel uw stamper in twintig ver­schil­lende fla­moezen en kies er de lek­kerste uit. Mocht u na de twin­tigste dom­peling jeuk aan uw toeter ont­waren con­sulteer dan uw huisarts. U kunt mijns inziens in uw toe­stand maar beter niet met een een ‘woud­loper’ blijven rondhuppelen.

 14. Bosduif schreef:

  Prak­tisch en haalbaar: op een zonnige namiddag ergens gezellig gaan zitten met een flesje witte wijn. O ja, en een beetje gezellig doen natuurlijk.

 15. GDB schreef:

  De directe aanpak: ga naar een dicht bevolkt terras, kijk een roedel vrouwen frank in de ogen en vraag: “Neuken, iemand?”

  De indi­recte aanpak: ga naar een dicht bevolkt terras, vraag aan een vrouwtje dat u aan­staat: “Is deze plaats bezet?” en als zij ja ant­woord, ga dan elders zitten. Daarna zeg je: “Ik heb te veel schrik dat ik ver­liefd op u ga worden. Beter dat ik hier wat ga zitten afkoelen in de ver­schrik­ke­lijke, ver­zen­gende zon” Natuurlijk hebt gij u in de schaduw gezet. Deze reeks feno­menale gebeur­te­nissen zullen haar char­meren, waarna u het afbolt. Als zij u volgt, is zij ver­kocht en gij hebt een lief.

  Zo. Me dunkt dat dit heel wat opties zijn. Als u eerder aan de luie kant bent, schrijf lief op uw hand en doe een pop­petje na. Als u zin heeft en het pop­petje is een del­letje dan kan je eens van bil gaan met uw hand.

  Wat een rare zin.

  Afijn, u snapt het plaatje.

  Fijn u van dienst te zijn geweest, dude.

  Met vrien­de­lijke sproeten,
  GDB

 16. KingJelle schreef:

  Ge moet eerst en vooral zien dat de vrouw­persoon in kwestie zich in het­zelfde aan­dachtsveld als u bevindt, dit doet ge door spontaan een vraag te stellen in den trent van “vindt ge nu ook niet dat die nieuwe van Radiohead zwaar over­schat is?”. Als ze daar raar van opkijkt of geen mening op kan for­mu­leren pro­beert ge dat nog eens maar dan met een vraag uit een andere intres­se­ca­te­gorie van u. Ge kunt dat doen zoveel ge wilt, maar het lijkt mij inte­ressant het bij 2 keren maximaal te houden.

  Zo filtert ge de toffe kan­di­daten eruit!

 17. encore schreef:

  Veel hangt af van de plaats alwaar u woont:

  *U woont in een stu­den­tenstad: hang de onver­valste indie-nerd uit en haal allemaal veel te intel­lec­tuele praat naarboven.

  Dit kan dan nog eens onder­ver­deeld worden in 2 onderdelen:
  ‑De onver­be­ter­lijke wereld­ver­be­teraar die het luis­terend oor is voor alles en iedereen.
  ‑De Ego­cen­trische zak die doet alsof niks hem kan schelen en alles al lang weet, maar stiekem toch laat door­sche­meren dat hij een klein hartje heeft.

  Uit mijn vrien­den­kring blijkt dui­delijk dat beide werken.
  de 1ste staat garant voor een goede lange relatie
  de 2de staat dan weer garant voor de ene one-night stand na de andere (Helaas, als u er volgens het vrou­we­lijke deel van de bevolking niet zo mooi uitziet zal het resultaat te wensen overlaten.)

  *U woont in een rijk boe­rengat: Zeg dat u de enige echte regi­onale Jump-kampioen bent en iedereen is verkocht.

  *U woont in een boe­rengat met iet of wat normale mensen: Probeer dan mis­schien eens de coole skater of iets in die trend die regel­matig naar de grote stad van de pro­vincie gaat en daar allemaal oh zo span­nende dingen beleefd.

  Let wel dit is niet mijn eigen mening of idee, maar ik zie wel dat dit verre het meest effec­tieve is! Ik zou zo zeggen check it out!

 18. Yuri schreef:

  Ik vind dat Wout zich – voor een ver­sierder met ambitie – behoorlijk stil­letjes houdt. Wout? Hallo Wout? Hoe gaat het met de queeste?

 19. ve schreef:

  @Drs. Johan Arendt Happolati

  Zoals de volks­wijsheid zegt : wie een wijf trouwt voor haar lijf, ver­liest het lijf en behoudt het wijf.

 20. Vrouwe (of Heer) VE,
  Had U een web­zijde, ik kwam eens bij U op bezoek…
  Een groet.
  De Drs.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *