• Wannes Daemen

Veel te klein

Veel te klein

Veel te klein (klik voor groter)

9 reacties

 1. Heer Maanzand,

  U hebt gelijk. Mijne kop is ook veel te klein.

  - diene kleine op de voorgrond
  – die men­sen­massa met al die ver­halen in hun kop
  – die blauwe lucht met al zijn ver­ruk­kingen van lente
  en zomer en liefde
  – diene poot van de Eifel­toren waar al zoveel mensen de
  hand aan zich­zelve hebben geslagen
  – het feit dat ik daar op prille leeftijd met mijn ouders was
  en dat ik mij daar niets meer van herinner…

  Mijn systeem raakt ook overbelast.

  U brengt mij in de war. Nochtans groet ik U lief­devol omwille van uw gevoeligheid,

  Uw,

  Drs. Johan Arendt Happolati

 2. Lilimoen schreef:

  Yuri, ik weet dat het Parijs is, maar je foto sleept me onmid­dellijk mee naar Por­tugal, meer bepaald Porto waar Gu-staaf ook wat gebouwd heeft. En nu zink ik helemaal weg in dat ene gevoel: saudade! Bedankt alleszins!

 3. Jozef schreef:

  Waw, geweldig! “Het feit dat ik daar op prille leeftijd met mijn ouders was en dat ik mij daar niets meer van her­inner…” dixit Drs. Same here. Waar is de tijd non­de­pitjes… Twee jaar geleden ben ik daar ook nog eens geweest. Toen heb ik er mijn hart ver­loren. Ik zou er nog eens naartoe moeten gaan om het terug te zoeken. Dat hart.
  En is dit schoon plaatje niet in’t groot te ver­krijgen om dan af te drukken en netjes ende inge­kaderd boven mijn bed te hangen?

 4. Yuri schreef:

  @ Heer Happo: Naar mijn bescheiden mening is ver­warring niet altijd slecht, mijn waarde. Is het niet zo dat uit gees­te­lijke ver­warring vaak de grootste kunst­werken worden geboren? Niet dat ik mezelf hier wil bewie­roken, maar die meneer Eiffel zat naar het schijnt met een drie­dubbele hernia, twee win­ter­de­pressies en een hard­nekkige druiper op het moment dat hij het idee voor zijn fal­lus­symbool bedacht…

  @ Lilimoen: Ik hou van woorden die je niet kan ver­talen. En die bruggen in Porto zijn fijn fijn. Ik kende ze niet, maar na je reactie ben ik gaan neuzen op wiki­pedia. Hierzo en ook hier. Mooi hoor. (Bovendien is mijn lief ver­liefd op Por­tugal, dus de kans dat ik daar ook ooit ga neuzen is niet denkbeeldig.)

  @ Jozef: Er kan niet genoeg saudade boven bedden hangen. Maw: laat mij uw email-adres geworden en u wordt vanzelf een beter man.

 5. Zezunja schreef:

  O jaaaaaaa. Heimwee bij die foto’s van Porto.

 6. Lilimoen schreef:

  In het echt is het nog veel mooier Yuri! Ik hoop echt dat jullie met z’n twee eens kunnen gaan om dan te kuieren langs de Douro, te genieten van de over­heer­lijke wijn, maar ook van de taal, de azu­lejos, de smalle straatjes, de marktjes, de pleintjes, de koffie en bolos de nata! Maar er staat wel­licht nog zoveel (naast Por­tugal en New York) op het pro­gramma he!!

 7. Zezunja schreef:

  Ja, een dikke vette bank­re­kening. Die staat op het programma.

 8. Maar eens even gro­ten­deels off-topic, maar deze meneer moet gewoon maar eens geplugd worden met zijn Por­tugees Dagboek: http://portugeesdagboek.maisquenada.com
  Ik vind dat mooi…

 9. Jozef schreef:

  *vult e‑mailadres in* Ziezo! En dank. Ja, véél dank!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *