• Wannes Daemen

Her­innert u zich deze nog?

In een niet zo ver ver­leden had ik een pen­ne­vriend in Nigeria, genaamd Kennedy Mobutu. Om allerlei redenen is de arme man onder­tussen in de ach­ter­kamers van ’s werelds her­in­nering terecht­ge­komen, maar dat is niet altijd zo geweest. Maan­denlang werd meneer Mobutu ach­ter­volgd door papa­razzi en gestalkt door blonde huis­vrouwen die hun spaar­var­kentje wilden spijzen onder het mom van een proef­on­der­vin­delijk onderzoek naar de waarheid over het cliché omtrent de lengte van – pardon my french – nege­ri­aanse geslachts­delen. Uit­ein­delijk bekoelde de media-aandacht enigszins en kon de man zich weer onge­stoord wijden aan zijn hobby: het las­tig­vallen van arme zielen zonder spam­filter met de bedoeling hen van hun zuur­ver­diende spaar­centjes te beroven.

Mijn vriend Kennedy Mobutu

Mijn vriend Kennedy Mobutu

Maar net op het moment dat Kennedy dacht dat de wereld hem nu wel ver­geten zou zijn, gooiden Radio 1‑presentatoren Peeters en Pichal een kar­re­vracht roet in het eten door hem onver­bloemd in de vlaamse ether te gooien. Niet zonder hulp van onder­ge­te­kende, dat begrijpt u. Luistert u even mee naar het fragment dat de Nige­ri­aanse rakker op 4 december jongst­leden wel­licht in een afri­kaanse scheld­tirade deed uitbarsten:

Lees hier het hele verhaal en de won­der­lijke brief­wis­seling met mijn vriend, de Nige­ri­aanse oplichter Kennedy Mobutu.

3 reacties

 1. Ex-buurvrouw schreef:

  heerlijk!

 2. Joost Brummelkamp schreef:

  ’t Is dui­delijk, uit­ein­delijk. Je hebt een “leuke blog”…

 3. Tom Lievens schreef:

  Goe­de­morgen,

  Mijn ogen hielden het niet droog bij het door­lezen van deze post. En niet omdat die arme jongen zijn moeder doodziek was.

  Vrien­de­lijke groet van de Spaanders voor de Vlaanders

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *