Mijn naam is haas

 

En jawel, Koning Kap­stok is nog niet koud, of daar is reeds Maan­zands twee­de wereld­hit. Nooit eer­der schurk­ten poë­zie en break­beat zo hit­sig tegen elkan­ders flan­ken als in Mijn naam is haas. Deze floor­fil­ler brengt gega­ran­deerd de break­dan­cen­de dich­ter in u boven. U weze gewaar­schuwd. Luis­ter met het geken­de play-dinges, of down­load alhier. En spaar uw spea­kers niet.

(Voor de geïn­te­res­seer­den: de lyrics zijn – met uit­ge­brei­de dich­ter­lij­ke vrij­heid – geba­seerd op een rebus die ik ooit schreef.)

11 reacties

 1. Mr. Puree schreef:

  Ik hou van de klan­ken die u bezigt in deze com­po­si­tie. Mag ik dan zo nieuws­gie­rig zijn welk muziek­ding u gebruikt hebt voor deze creatie?

  mvg,

  Mr. Puree

 2. Yuri schreef:

  Ik heb een Koer­disch kamer­or­kest in de kel­der. Als ik ze een paar dagen geen droog brood geef, dan wor­den ze onge­du­rig en halen ze onge­hoor­de klan­ken uit hun instru­men­ten om me op stang te jagen. Weten zij veel dat ik die getor­men­teer­de melo­die­ën aan­wend voor mijn muziekcarrière…

 3. buitel schreef:

  Hé, ik hoor Yuri! Geweldig!

  Yeah, baby, sha­king that ass!!!

 4. Isis schreef:

  Zali­ge muziek! Ben jij dat die zingt? Of is dat één van die Koer­den :p Mooie stem in elk geval!

 5. Isis schreef:

  Ik vind Mijn naam is haas trou­wens een pak beter dan Koning Kap­stok. Je hebt er goed aan gedaan die Koer­den in te huren ;o)

 6. ivo victoria schreef:

  aller­aar­digst! ik zou zeg­gen: kraft­werk meets arbeid adelt. of iets anders natuur­lijk, ik zeg ook vaak iets hele­maal anders.

 7. Yuri schreef:

  Meneer Vic­to­ria, ook al zegt u vaak iets anders, uw refe­ren­ties doen mij blo­zen. En ik heb altijd gevon­den dat Arbeid Adelt de leest is waar schoen­ma­ker Mar­cel Van­thilt had moe­ten bij blijven.

  En nee, Isis, dat zijn niet de Koer­den die u daar hoort zingen.
  (Al zou ik het zelf nooit zin­gen noe­men, doch dit – zoet­ge­vooisd wel­is­waar – terzijde.)

 8. Marina schreef:

  Wat een enor­me sprong van Koning Kap­stok tot Mijn naam is haas!

 9. Yuri schreef:

  Thanks!
  Daar­om is mijn naam ook haas, natuurlijk.
  *hup­pelt vro­lijk verder*

 10. valerie schreef:

  rebus

 11. Yuri schreef:

  Ik neem aan dat die rebus een liefste-xxx-kan­di­daat is?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.