Liefste (030)

Ik heb tele­foon­angst. Ik durf­de je niet op te bel­len. Maar ik ben wel geko­men. Ik stond onder je raam afge­lo­pen nacht. In mijn bloot­je in je voor­tuin. Ik zag iets fon­ke­len in je slaap­ka­mer en de vage con­tou­ren van je sil­hou­et teken­den zich af ach­ter de gor­dij­nen. Ik tel­de je ron­din­gen. Mijn rech­ter­hand was lam maar toch bleef ik daar even. Me voor­stel­len hoe het zou voe­len. Jij en ik. Hoe ik stie­kem aan je pan­tof­fels zou rui­ken. Hoe ik onge­merkt langs het voe­ten­eind onder je dekens zou krui­pen en me als een dier­tje in je warm­te nes­te­len. Mag ik je dier­tje zijn? Jouw hoogst­ei­gen pantoffeldiertje.

Liefs, Wan­nes

Lief­ste xxx? Hier vind je meer uitleg.
Deze keer deed ik het met fon­ke­len, tele­foon­angst en pan­tof­fel­dier­tje.
(Nieu­we woor­den graag in reactiedinges)

4 reacties

 1. Geluk­kig Nieuw­jaar, Heer Maanzand.
  En staat u mij toe dat ik ook even uw gelief­de schuch­ter omhels? Het is maar voor even.
  Moet u nog nieu­we woord­jes heb­ben, Heer Maan­zand, of hebt u nog vol­doen­de voor­raad voor vol­gend… nee… voor dit jaar?

 2. Yuri schreef:

  Danku­wel Heer Apollo!
  Voor u ook de bes­te wen­sen en voor­spoed uit alle lichaamsopeningen!
  En wat die woord­jes betreft: ik heb momen­teel mate­ri­aal voor nog tien afle­ve­rin­gen. Daar­mee geraak ik dus zeker aan num­mer veer­tig. Maar vijf­tig is nog steeds mijn streefdoel…

 3. Jozef schreef:

  Ook van mij­nent­we­ge een meer dan geluk­kig nieuw­jaar toe­ge­wenst. Moge 2007 u bren­gen wat 2006 u niet gebracht heeft, en moge het weer een jaar vol vreug­de, ple­zier en amu­se­ment worden.

  En nu we toch bezig zijn: mis­schien “nieuw­jaars­wen­sen” nog als nieuw woordje?

 4. anoniem schreef:

  tabaks­pruim

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.