• Wannes Daemen

Help, ik word caba­retier… (5)

Wel­edel­hoog­ge­achte lezer! De tijd ont­breekt me momenteel om inte­res­sante dingen te posten of wereldlijk proza uit mijn pen te knijpen. De voor­be­rei­dingen voor mijn reeds eerder genoemde mega­lomane ambities nemen onder­tussen bui­ten­boord­mo­to­rische pro­porties aan. Hoe dan ook twee dienstmededelingen:

1. Try-out in Gent!
U leest het goed, ik ga even mijn ding doen in Gent. En wel dinsdag eerst­ko­mende in de Lunatic Comedy Club. De aldaar resi­de­rende Lunatics staan mij toe er op hun podium een kwartier lang uit de bol te gaan. Daar ben ik hen zeer dankbaar voor, te meer daar ze heu­lemaal niet weten wat ik van plan ben. Voor het­zelfde geld lees ik 15 minuten voor uit de gouden gids.
Anyway! Alle info is te vinden op de website van The Lunatics.

2. Try-out in Leuven!
Die gaat nog steeds door op don­derdag 21 december. De meeste geïn­te­res­seerden zouden van mij reeds de juiste coör­di­naten in hun mailbox moeten gekregen hebben. Als dat niet zo is, slaak dan even een gil. Ook als u nog helemaal van niks weet. Ik vertel u graag alles!

Yuri Maan­zands Try-out-boogie
Dinsdag 19 december 2006 | Gent | Info: klik!
Don­derdag 21 december 2006 | Leuven | Info: klik!

NB: Een woord van dank gaat uit naar super­vriend, vrij­willig chauffeur en Maan­zands top-reageur Vince. Moge de onge­zouten heer­lijkheid van mijn vriend­schap u tot het einde der tijden overspoelen!

NB: Een ronduit oneindige en alom­te­gen­woordige dank­woor­den­vloed gaat uit naar mijn lief. Zonder haar zou ik dit allemaal niet eens durven.

8 reacties

 1. Zezunja schreef:

  Haha, Vince wordt bedankt en ik niet.
  Nou dan ga ik maar niet mee.
  *gaat beledigd aan de andij­vie­stamppot beginnen*
  En ik sta ook al niet in de top-comments.
  *huilt*

 2. Zezunja schreef:

  I lurv morele druk!
  Eet smakelijk!

 3. i. schreef:

  dat is geno­teerd in de agenda zie.

  Maar je staat niet bij de lunatics-agenda. Voor zover ik weet ben jij Tim Foncke niet?

 4. Yuri schreef:

  Neuj. Ik ben noch ken Tim Foncke.
  En ik ben een kleine vis. Vandaar dat ik niet in het pro­gramma wordt vermeld.

 5. vince schreef:

  zeg yuri kan je dan zeggen aan brad p. dat ik dinsdag en don­derdag al bezet ben?

 6. ivo victoria schreef:

  Heer Maanzand, Leuven, Gent, vent toch, ik woon in Amsterdam! Maar ik wil u ook graag een hel­pende hand aan­reiken. Waarom komt u niet op een woens­dag­avond een keertje try­outen in Toomler, de gere­nom­meerde come­dyclub onder het Hilton waar Herman Brood ooit glo­rierijk afsprong? Woensdag is hun try-out-avond; dan mag ie-de-reen meedoen, zelfs Solo Loe heeft er al meerdere malen die-van-de-twee-kamelen verteld zonder dat security ingreep! Als u wil weten hoe u daar aan het try­outen kan, dan weet u mij te vinden, lijkt me.

 7. Tasmijn schreef:

  De datum en het ont­breken van een ver­gezel doen mij helaas afhaken voor de bewuste don­der­dag­voor­stelling. Wel veel succes, en morgen ook.

 8. vince schreef:

  hij ging, hij sprak en overwon

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *