Godverstokje

Ik zei het al eer­der: stok­jes stin­ken. Maar als meneer Koen Fil­let mij er een­tje toe­werpt, en even later doet Ine Dehand­schut­ter krek het­zelf­de, dan zal er wel eni­ge voor­be­stem­ming in het spel zijn. Daar­om dus – sinds lang – nog eens een echt stin­kend stok­je op Maanzand.

De te beant­woor­den kwes­tie luidt deze keer: Noem vijf din­gen die je ooit met een stuk fruit deed in de kleed­ka­mers van de Miss-België-verkiezing. Dat is niet waar natuur­lijk. Maar het zou wel leuk zijn, alle gek­heid op een stok­je. Oei. Die woord­spe­ling was er uit voor ik het wist. Ik wou er nog een stok­je voor ste­ken, maar helaas. Shit. Nu krijg ik het zeker aan de stok met mijn lezers, want wie een weblog­ger wil slaan, vindt licht een stok. En ik wil ver­der geen stok in het hoen­der­hok gooien.

Excu­ses. Ik over­drijf. Ik ga even een lucht­je schep­pen. Als het niet regent. Kent u trou­wens de olij­ke uit­druk­king De pape­gaai van het stok­je schie­ten?

Enfin. Dus.
Noem vijf din­gen die men wel­licht niet over u weet.

1. Ik heb de cd Eddy Wally’s Groot­ste Suc­ces­sen in mijn bezit.

2. Ik ben besneden.

3. Ik heb ooit – samen met Ellen Petri – fruit­sa­la­de gemaakt in haar kleed­ka­mer. Met de deur op slot.

4. Ik ben ooit peda­go­gie gaan stu­de­ren omdat mijn toen­ma­li­ge schoon­moe­der het me aan­raad­de. Dat bleek later één der groote ver­gis­sin­gen uit mijn leven.

5. Er is iets in mij dat altijd zegt dat het gaat mis­luk­ken. Soms heel klein en vaak com­pleet onhoor­baar, maar altijd is er een heel klein stem­me­tje dat zegt dat ik er beter niet aan begin. Er zijn ook stem­me­tjes die heel hard kun­nen brul­len dat ik er god­ver­dom­me voor moet gaan, maar altijd hoor ik ergens in een hoek­je dat klei­ne ver­ve­len­de etter­tje dat me voort­du­rend dui­de­lijk wil maken dat het alle­maal gedoemd is om te mislukken.

Zo. Daar zijn we ook weer klaar mee. Ik geef het stok­je aan Zez, aan Mis en aan Geor­gi­na. Gna­ha­ha.

7 reacties

 1. Zezunja schreef:

  Beet­je jam­mer dat dat weblog van Geor­gi­na al tij­den op zijn gat ligt. Gelijk een eer­ste beken­te­nis: ik las dat weblog, toen het ’t nog wel deed. *bloos*
  En ver­der grijp ik jouw stok­je met bei­de han­den aan. Fuutfuuw.

 2. Yuri schreef:

  Wat krijg ik als ik Geor­gi­na weer aan het weblog­gen krijg?

 3. Zezunja schreef:

  Nog meer fuutfuuw.

 4. Tasmijn schreef:

  Als het je lukt hoef je in ieder geval nog geen zor­gen te maken over de scha­re fans die zich naar deze .com begeeft, zoveel is zeker.

 5. J schreef:

  en ik maar den­ken, waar­om heet dit logje toch zo, maar aan het eind land­de hij hoor. Grmbl.

 6. Noynourfe schreef:

  Dat zou ik wel heel stoer vin­den. Als je DAT voor elkaar zou krijgen.

 7. J schreef:

  zo.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.