• Wannes Daemen

God­ver­stokje

Ik zei het al eerder: stokjes stinken. Maar als meneer Koen Fillet mij er eentje toe­werpt, en even later doet Ine Dehand­schutter krek het­zelfde, dan zal er wel enige voor­be­stemming in het spel zijn. Daarom dus – sinds lang – nog eens een echt stinkend stokje op Maanzand.

De te beant­woorden kwestie luidt deze keer: Noem vijf dingen die je ooit met een stuk fruit deed in de kleed­kamers van de Miss-België-verkiezing. Dat is niet waar natuurlijk. Maar het zou wel leuk zijn, alle gekheid op een stokje. Oei. Die woord­speling was er uit voor ik het wist. Ik wou er nog een stokje voor steken, maar helaas. Shit. Nu krijg ik het zeker aan de stok met mijn lezers, want wie een weblogger wil slaan, vindt licht een stok. En ik wil verder geen stok in het hoen­derhok gooien.

Excuses. Ik over­drijf. Ik ga even een luchtje scheppen. Als het niet regent. Kent u trouwens de olijke uit­drukking De papegaai van het stokje schieten?

Enfin. Dus.
Noem vijf dingen die men wel­licht niet over u weet.

1. Ik heb de cd Eddy Wally’s Grootste Suc­cessen in mijn bezit.

2. Ik ben besneden.

3. Ik heb ooit – samen met Ellen Petri – fruit­salade gemaakt in haar kleed­kamer. Met de deur op slot.

4. Ik ben ooit peda­gogie gaan stu­deren omdat mijn toen­malige schoon­moeder het me aan­raadde. Dat bleek later één der groote ver­gis­singen uit mijn leven.

5. Er is iets in mij dat altijd zegt dat het gaat mis­lukken. Soms heel klein en vaak com­pleet onhoorbaar, maar altijd is er een heel klein stem­metje dat zegt dat ik er beter niet aan begin. Er zijn ook stem­metjes die heel hard kunnen brullen dat ik er god­ver­domme voor moet gaan, maar altijd hoor ik ergens in een hoekje dat kleine ver­ve­lende ettertje dat me voort­durend dui­delijk wil maken dat het allemaal gedoemd is om te mislukken.

Zo. Daar zijn we ook weer klaar mee. Ik geef het stokje aan Zez, aan Mis en aan Georgina. Gnahaha.

7 reacties

 1. Zezunja schreef:

  Beetje jammer dat dat weblog van Georgina al tijden op zijn gat ligt. Gelijk een eerste beken­tenis: ik las dat weblog, toen het ’t nog wel deed. *bloos*
  En verder grijp ik jouw stokje met beide handen aan. Fuutfuuw.

 2. Yuri schreef:

  Wat krijg ik als ik Georgina weer aan het webloggen krijg?

 3. Zezunja schreef:

  Nog meer fuutfuuw.

 4. Tasmijn schreef:

  Als het je lukt hoef je in ieder geval nog geen zorgen te maken over de schare fans die zich naar deze .com begeeft, zoveel is zeker.

 5. J schreef:

  en ik maar denken, waarom heet dit logje toch zo, maar aan het eind landde hij hoor. Grmbl.

 6. Noynourfe schreef:

  Dat zou ik wel heel stoer vinden. Als je DAT voor elkaar zou krijgen.

 7. J schreef:

  zo.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *