• Wannes Daemen

Pipi­ka­ka­stront

Ik had ooit een lief dat zo dom was dat ze niet eens doorhad dat ik het had uit­ge­maakt. Een inter­ga­lac­tische domheid die zelfs Borgs en Klingons en Smosni­chevs met ver­stomming zou slaan. Dat was uiteraard ook de reden dat ik haar dumpte. Vrouwen moeten min­stens een uur over Proust kunnen praten zonder twee keer het­zelfde woord te gebruiken, voor ik hen aan­trek­kelijk vind. Het meisje waar dit verhaal over gaat dacht (en denkt nu nog steeds) dat Bodysol en Aliplast merken van over­hemden zijn.

Om haar dui­delijk te maken dat ik het meende met dat uit­maken, bedacht ik een plan. Ik nam een lege schoendoos en zette die op de grond. Ik trok mijn broek op de enkels en kakte de doos halfvol. Een echte drol draaien was het niet, want ik had net chili con carne gegeten. Het resultaat was een soort chili con carne reïn­car­natie. Daarna mas­tur­beerde ik kort maar krachtig en spoot mijn ballen leeg in de schoendoos. Toen wilde ik douchen, wat niet te ver­won­deren viel gezien de gedane arbeid. Na het douchen bleven er haren en prut achter in het putje. Die viste ik eruit en ik deed ze bij in de schoendoos. Ik peu­terde wat in mijn neus en oren en kneedde de daaruit voort­ge­komen sub­stanties tot kunst­werken waar Jan Hoet zijn – euh – neus niet voor zou ophalen. Toen merkte ik dat ik veel te lange nagels had en met een pas geslepen nagel­knipper ver­loste ik mezelf van de over­tollige schellen. Ik kie­perde alles bij het dam­pende hoofd­ge­recht in de schoendoos. Even dacht ik: Als ik er nu ook nog in slaag om mijn over­ge­bleven maag­inhoud kok­halzend in de doos te plempen, dan heb ik alle belang­rijke lichaams­vochten gehad. Maar om heel eerlijk te zijn, leek het papje al heel erg op kots. Ik vond het toen mooi zo.

Ik roerde nog even flink met de wc-borstel in de doos, alvorens ze goed dicht te plakken met brede toile. Toen deed ik er een gouden papiertje rond en een brede flu­weelrode strik. Ik hing er een hart­vormig kaartje aan met daarop de wondere woorden:

Alles wat van mij is, is ook van jou…

Ik belde een koerier om het pak­ketje binnen het uur te laten bezorgen op het per­so­neels­feestje waar mijn toekomstige ex-lief een toe­spraak moest geven over het nut van gevelreiniging.

’s Ande­ren­daags kreeg ik een sms:

Bedankt vr de lekkere chili con carne. Mag ik t recept eens? xxx

20 reacties

 1. jessie schreef:

  Toch sterk dat ze chili con carne juist spelde :)
  Het is dan wel geen Proust, maar kom.

 2. J schreef:

  Ze maakte gebruik van de mazen van uw taal. Bovendien revan­cheerde ze zich door zich met terug­wer­kende kracht in uw gedachten te nes­telen als dat domme mok­keltje dat u nog dommer maakte omdat ze door de selectie heen kwam. Dat is niet dom, dat is geniaal!

 3. Yuri schreef:

  @ jessie: Daar schepte ze op feestjes altijd over op, over dat ene woord dat ze juist kon spellen. En dan was ze altijd ver­geten wat dat woord ook weer was.
  @ J: U klinkt als iemand die Proust kan citeren.

 4. urbainalpain schreef:

  Dat plan was dui­delijk ver­loren tijd, heer Maanzand, u zult op zoek moeten naar iets anders.

 5. het ex-lief in kwestie schreef:

  yuri
  ik geloof er niks van wat ge schreift- het was toch hopelijk wel ne vehe­ta­riese chili con carne he hopelijk zeg
  ik hoop het hoor yuri want anders gaat mijn maag weer keren, ge weet dat ik niet tege vlees kan en dat ik daar moet van spugen

  veel liefs yuri! tot gouw hopelijk

 6. Yuri schreef:

  *Haalt lege schoendoos uit de kast*

 7. Lord CMS schreef:

  euhm dit is bijna vuiger dan die ver­telstjes die de goie ouwe GDB placht ener te schrijven over zijn “excre­menties” ende andere sappen

 8. Yuri schreef:

  Excre­menties for president.

 9. Zezunja schreef:

  *piest in string in van het lachen*

 10. Jerry Jumper schreef:

  De koe­riers zullen dezer dagen wel op straat gaan komen. Alle lezers van maanzand heb je immers een vre­se­lijke tip gegeven hoe ze mak­kelijk van hun vriendin afraken. Maar het is weer maar eens de bood­schapper die er ook de vre­se­lijke gevolgen van moet dragen! :-)

 11. Pietel schreef:

  Een heerlijk vies verhaaltje.

 12. urbainalpain schreef:

  Geachte Heer Maanzand,
  Bent u zich heden zelf in het werk van Marcel aan het ver­diepen of sleept u zich moe­deloos door een win­ter­de­pressie? Wakker worden en posten, godverdomme!

 13. Moniq schreef:

  De ene rei­niging is de andere niet.

 14. Yuri schreef:

  @ urbai­nalpain: Nee en enigszins. Ik wil blijven liggen en ik doe mijn best. Dank voor de aansporing.

 15. jt schreef:

  Maar waar blijft die pipi uit de titel? Opge­stuurd in een thermos als bege­leidend drankje?

 16. Yuri schreef:

  Nee hoor. Die ben ik kwijt­ge­speeld in de douche.

 17. Chloe schreef:

  prachtig stukje voziteit voor zover dat woord bestaat,maar hoe zijt ge van haar afgeraakt?

 18. Yuri schreef:

  Dat ben ik niet.
  We zijn getrouwd en hebben 17 hele lelijke kinderen.

 19. levi schreef:

  heb je een foto??

 20. Yuri schreef:

  Een foto van het kado of van mijn 17 kinderen?

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *