• Wannes Daemen

Liefste (018)

Het was een zware dag op de werf en de fun­de­ringen wilden niet echt opschieten. Bij elke krui­wagen werd het ver­langen naar jouw gezel­schap groter. Toen die hel­leveeg van het archi­tec­ten­bureau kwam vragen waar ik met mijn gedachten zat, liet ik ei zo na een zak cement vallen. Haar gekwetter klonk luid en lawaaierig, en dat is een pres­tatie op een bouwwerf. Alles ging plot­seling beter, toen jij van­achter de afras­tering voor iedereen die het horen wilde, kwam brullen dat je onze vriend­schap wilde omzetten in iets vurigers. Ik kan niet wachten om jou in mijn krui­wagen te laden.

Liefs, Wannes 

Liefste xxx? Hier vind je meer uitleg.
Deze keer deed ik het met een hel­leveeg, lawaaierig en vriend­schap.
(Nieuwe woorden graag in reactiedinges)

13 reacties

 1. lord cms schreef:

  dat heb je mer mooi ver­woord ! u kunt het nog altijd!

 2. Yuri schreef:

  Dankuzeer!

 3. tomasz schreef:

  gitaarzak ‑zo’n ding waar ge uw gitaar in kunt stoppen dus‑, is dat geen geschikt woord?

 4. urbainalpain schreef:

  Ik mag hopen dat u beiden een helm op had. Want voor je het weet staan die klojo’s van de over­koe­pe­lende pre­ven­tie­dienst voor je neus en nemen ze die krui­wagen in beslag. En wat dan? Zult u na zo’n zware dag nog de moed zien op te brengen om haar in uw bescher­mende armen huis­waarts te dragen om aldaar samen een ver­fris­sende douche te nemen alvorens de diepste, warmste daden der liefde te stellen? Of met andere woorden: alvorens u die hel­leveeg via een lawaaierig pomp­geluid konde doet van uw amechtige vriendschap?

 5. Liesbeth schreef:

  Graag je lief­des­be­tuiging voorzien van de woorden antoniem, sys­teem­kaart en meer­keu­ze­toets. Geniet ervan, dan doe ik dat ook.

 6. Yuri schreef:

  @ tomasz: Dat is een zeer geschikt woord.
  @ urbain: We hebben de helm zo lang mogelijk pro­beren op te houden, maar op den duur werd dat toch onhandig. Zeker onder de douche.
  @ Liesbeth: Dank­jewel en maar euh. Graag één woordje per keer. Goed als ik antoniem er uit pik?

 7. Chloe schreef:

  pllll

 8. Yuri schreef:

  mrfffts

 9. ella schreef:

  oor­stok­jes­maniak?
  is dat mis­schien nog een woord om aan de wacht­lijst toe te voegen?

 10. ella schreef:

  ik kijk er al naar uit.

 11. J schreef:

  he, je over­zicht is niet up-to-date! Ga u ter­stond schamen. Nu had ik wel­haast voor niets mijn brein zitten kraken tot het fan­tas­tische woorden als antoniem en oor­stok­jes­maniak uit­braakte.. pool-position wil ik dan graag toevoegen.

 12. ons moe schreef:

  welk lief

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *